OVER CLANCK

SUPERIEURE AUDIO 

VOOR UW AUTO

Audio om te ervaren: het is onze belangrijkste missie bij Clanck. We ontwikkelen en monteren audiosystemen van het hoogste niveau, voor een overweldigende geluidservaringen die geen gelijke kent.

U rijdt uw exclusieve auto voor de prestaties. Met precies hetzelfde doel innoveren wij doorlopend en werken we samen met partners die dezelfde hoge eisen stellen als wijzelf. Samen zijn we onze tijd ver vooruit, voor audio-oplossingen die uw gehoor tot in detail verwennen.


Meer informatieMET PASSIE VOOR UW AUTO

Ons team van deskundige professionals heeft pure passie voor exclusieve auto’s. We streven naar niets minder dan de beste kwaliteit, natuurlijk precies passend binnen het bestaande interieur. Wij begrijpen waarom u koos voor de auto die u rijdt, en voegen daar vakkundig de beste audio-ervaring aan toe.

Zowel onze professionals als de partners waarmee we werken gaan voor niets minder dan het beste. Daarover vertellen we u natuurlijk graag meer, al laten we het u nog liever ervaren bij een van onze locaties. Dus wilt u meer weten? Neem contact met ons op, dan nodigen we u graag uit voor een persoonlijke luistersessie in een van onze exclusieve demonstratie auto’s.


Contact 

DE MENSEN 

ACHTER CLANCK

Wij zijn Clanck, degene waar u direct mee te maken krijgt als u contact zoekt met Clanck. We hebben allemaal het volgende gemeen: de liefde voor exclusieve auto’s, krijgen kippenvel van de sound van Clanck en bruisen van de creativiteit maar doen niet aan poeha en valse beloften. Deze 8 oren zorgen ervoor dat de unieke sound van Clanck altijd gerealiseerd wordt.

CHRISTIAN DEN HARTOG

Christian is gepassioneerd liefhebber van exclusieve auto’s en high end audiosystemen. Hoe mooi zou het zijn om exclusieve auto’s en audiosystemen samen te brengen. Met Clanck is dit een feit!

FRANK POLMAN

Frank zijn hoofd staat nooit stil als het gaat om de ontwikkeling van de Clanck premium audiosystemen en de custom projecten. Hoe kan het nog mooier, beter en efficiënter en hoe gaan we dat bereiken. Dit alles met maar een doel: de klant die heel veel gezien en ervaren heeft toch te doen verbazen en verwonderen.

JOSSE NIEUWHOF

Josse is de master technician binnen het team. Als het zo complex wordt dat niemand het meer weet is er maar één remedie en dat is Josse. Hij zal altijd de uitdaging aangaan en oplossen, soms op een karakteristieke onnavolgbare briljante manier.

Ook het vertalen van de opmerkingen over de sound naar softwarematige aanpassingen in de digitale sound processor is een ware kunst die Josse beheerst. Maatwerk voor u is dus geen probleem!

BELEEF CLANCK

U hoeft natuurlijk niet klakkeloos van ons aan te nemen dat we het geluidssysteem in uw auto kunnen laten klinken zoals het bedoeld is. We begrijpen heel goed dat u dat liever een keer zelf komt ervaren. Maak een afspraak bij en van onze locaties zodat we het u, met een persoonlijke luistersessie, kunnen bewijzen.


 Contact