OVER ONS

Clanck is het product van mensen met een grootse passie en drive

Passie voor een unieke sound creëren, en de drive om iedere keer weer onze klant te verrassen met een geluid dat diegene nog nooit eerder heeft ervaren. Hieruit is Clanck ontstaan, en hier doen wij het iedere dag opnieuw voor.


Meer informatie

Waarom Clanck is ontstaan

Een geluidsbeleving is ontzettend persoonlijk. De een houdt van een diepe bas bij hiphop, terwijl de ander alle heldere tonen van een klassiek stuk wilt horen. Hoe mooi zou het dus zijn als je een sound in je auto hebt, die is aangepast aan jouw persoonlijke geluidsvoorkeuren én aan jouw auto zelf? 


De behoefte aan zo’n systeem zagen wij bij onszelf, en ook om ons heen. Hij werd alleen nog niet beantwoord op een niveau, zeker qua geluidsbeleving, dat we graag wilden zien. Dit was voor ons het signaal: dit gaan wij zelf realiseren. 


Elke autofabrikant die een audiosysteem aanbiedt, maakt gebruik van fabrikanten die hun oorsprong vinden in de home audio. Wij vinden onze oorsprong in de car audio: échte audiogekken die het liefst autorijden met een goed audiosysteem. Goed? Geweldig bedoelen we natuurlijk. Daarom hebben wij Clanck ontwikkeld: een unieke sound die je beleving en verwachting van muziek naar een heel nieuw level tilt.

Onze missie

Wij willen eigenaars van auto’s uit het exclusieve segment voorzien van autospecifieke high end audiosystemen. Op maat gemaakt op basis van de autospecificaties en vooral: op persoonlijke voorkeur.

Onze visie

Clanck wil dé unieke sound zijn en worden op gebied van aftermarket voor exclusieve auto’s.

"Kom weer tot jezelf, geniet, 

en maak je klaar voor je volgende avontuur"

Onze mensen

Iedere dag weer staan we op voor hét moment: de reactie op ons soundsysteem. Tijdens een luistersessie natuurlijk, maar vooral wanneer wij het Clanck soundsysteem in de kostbare auto van de klant hebben gerealiseerd. Die reactie, daar doen we het voor.

En de enthousiastelingen die hier allemaal aan meewerken, dat zijn wij:

CHRISTIAN DEN HARTOG

Christian is gepassioneerd liefhebber van exclusieve auto’s en high end audiosystemen. Hoe mooi zou het zijn om exclusieve auto’s en audiosystemen samen te brengen. Met Clanck is dit een feit!

FRANK POLMAN

Frank zijn hoofd staat nooit stil als het gaat om de ontwikkeling van de Clanck premium audiosystemen en de custom projecten. Hoe kan het nog mooier, beter en efficiënter en hoe gaan we dat bereiken. Dit alles met maar een doel: de klant die heel veel gezien en ervaren heeft toch te doen verbazen en verwonderen.

JOSSE NIEUWHOF

Josse is de master technician binnen het team. Als het zo complex wordt dat niemand het meer weet is er maar één remedie en dat is Josse. Hij zal altijd de uitdaging aangaan en oplossen, soms op een karakteristieke onnavolgbare briljante manier.

Ook het vertalen van de opmerkingen over de sound naar softwarematige aanpassingen in de digitale sound processor is een ware kunst die Josse beheerst. Maatwerk voor jou is dus geen probleem!