SPECIALS

Bespoke, custom, tailor-made, refined en next level zijn termen die de kern vormen binnen onze special services. Ook hier staan uw wensen centraal. Van de ontwikkeling van een maatwerk audiosysteem, interieur- en exterieurdelen in de gewenste lakkleur tot het samen ontwerpen en realiseren van luidsprekerroosters met high end sfeerverlichting. 

Subtiel, elegant, uniek en persoonlijk.

Superieur audiosysteem speciaal voor u en uw exclusieve auto.

Details van uw auto voorzien van een lakkleur geeft meer beleving.

Wij gaan graag met uw wensen aan de slag.

SPA voor uw auto. Glad, vuilafstotend, anti-veroudering en glans.

AUDIO

Een superieur geluidsysteem voor
nieuwe of gebruikte auto's.
Dit is waar Clanck voor staat

Door onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling en montage van audio voor voertuigen kan Clanck de hoge verwachtingen van geweldig geluid waarmaken. We innoveren continu zodat we altijd het maximale rendement uit de beschikbare techniek halen. Hiervoor werken we samen met partijen die hun tijd ver vooruit zijn en dezelfde hoge eisen stellen als wijzelf.


 IK HEB INTERESSE


Ervaar onze onovertroffen geluidsbeleving

Wij begrijpen dat uw exclusieve auto veel voor u betekent. Het is meer dan zomaar een voertuig, dus daar hoort een onovertroffen geluidsbeleving bij. We behandelen uw auto daarom met zorg, zoals u dat van betrokken audiospecialisten mag verwachten.

Voordat we aan de slag gaan nodigen we u graag uit voor een persoonlijke luistersessie bij ons in de showroom. Ervaar audio in een van onze auto's zoals u daar niet van durft te dromen, waarna we u graag uitleggen over onze werkwijze:

ZORGELOZE 

GARANTIE

Op zowel de gebruikte hoogwaardige onderdelen als de montage van uw Clanck audiosysteem ontvangt u daarom 2 jaar volledige garantie. Bovendien nemen we de fabrieksgarantie over, zodat u ook daarover geen zorgen hoeft te maken.

NAADLOZE INTEGRATIE

We maken voor het Clanck premium audiosysteem gebruik van de bestaande bekabeling en aansluitingen, zo blijft uw auto in originele staat. We doen geen onherstelbare aanpassingen, zodat alle bestaande functionaliteiten volledig behouden blijven.

PROFESSIONELE MONTAGE

De montage wordt uitgevoerd door uitsluitend gekwalificeerde en gediplomeerde vaktechnici. Onze specialistische expertise garanderen een duurzame en professionele upgrade van het audiosysteem in uw auto.

VOLLEDIG DEMONTABEL

Uw Clanck premium audiosysteem is een duurzame investering in uw auto. Het is volledig demontabel en daarom probleemloos over te zetten naar een nieuwe auto. We brengen uw huidige auto daarmee bovendien terug in originele staat.

INTERIEUR / EXTERIEUR PAINTING

Ons specialisme is die delen de juiste lak geven die ervoor zorgen dat de beleving zowel binnen als buiten de auto next level wordt.  

De- en montage van delen van een auto vergt expertise. Wij zijn degene die zelfs dat deel demonteren waarvan u dacht dat het niet mogelijk was. Vervolgens voorzien we het van de lakkleur die u wenst en brengen we de auto weer in originele staat. Juist dat ene detail voorzien van een unieke kleur zorgt voor dat extra stuk plezier en verwondering, vooral bij de passagiers.


 IK HEB INTERESSE

Ervaar onze creativiteit op het gebeid van detail painting

Het zijn de details die het verschil maken. 

- Geef het kunststof rooster onder de bumper de juiste kleur.
- Wij zorgen ervoor dat de spiegels volledig in de kleur van de exterieurlak van de auto worden gemaakt.
- Geef de velg meer uitstraling door de remklauw de juiste kleur te geven.


DESIGN YOUR DREAMS

Het klinkt groot en veelomvattend maar dat hoeft het niet te zijn. Durf te dromen en heb lef deze dromen te verwezenlijken. Wij helpen u deze dromen waar te maken.  

Het begint met iets wat u gezien of bedacht heeft voor uw exclusieve auto. Wij gaan het concept samen vormen en uitwerken tot een definitief plan. Vervolgens gaat het team van specialisten ervoor zorgen dat het plan gerealiseerd wordt. Het eindresultaat is een auto die u altijd blijft verbazen en u die extra beleving geeft.


 IK HEB INTERESSE

Bent u ook van de details, de sieraden voor uw auto ontstaan hier

Het zijn deze sieraden die het verschil maken. 

- Maatwerk luidsprekerroosters in het thema van de auto.
- Chromeer of verguld dat deel zodat het opvalt.
- Monteer dat lichtpakket die de beleving in de auto compleet maakt.


PROTECH 3D+ PAINT TREATMENT

De ProTech® 3D Plus behandeling, ontwikkelt in Monaco door ProTech® Monte-Carlo, is de uitkomst van tientallen jaren laboratorium onderzoek en constante ontwikkeling. De 3D+ componenten worden in de poriën van de lak gebracht. Hierdoor wordt de lak beschermd tegen de zware invloeden van neerslag, vuil en UV straling. De ProTech® lakbehandeling zorgt voor minimale veroudering en een actieve bescherming tegen vuil.  

De ProTech® lakbehandeling fungeert als een beschermlaag en zorgt dat de lak van uw auto zijn intense kleur, glans en 'als nieuw' uitstraling behoudt. Doordat vuil zich praktisch niet hecht aan de lak van uw auto kunt u deze sneller en eenvoudiger schoon houden.

Slimme technologie, op wetenschap gebaseerd, perfect eindresultaat.


 IK HEB INTERESSE

De nieuwste generatie lakbescherming

GEEN HECHTING MOGELIJK

Doordat de lak extreem glad is wordt water afgestoten. Hierdoor gaat het drogen van de auto nog sneller.

VUILAFSTOTENDE WERKING

De behandeling vertraagt de opname van stof en vuil aanzienlijk. Auto's blijven langere tijd schoon.

CONSEVERENDE WERKING

Behandelde oppervlakken verouderen 10 keer langzamer dan onbehandelde lak. De lakkleur wordt intenser, dieper van kleur en krijg een opvallende glans.

BESCHERMING
VOOR DE LAK

Een behandeld oppervlak biedt een beschermend schild van 9 micron.