Overige automerken

Een unieke sound voor exclusieve auto’s

Naast de unieke audiosystemen die wij voor Porsches creëren, is Clanck geschikt voor élke andere exclusieve auto. Zo creëren wij onze kenmerkende sound voor Bentley, Ferrari, Lamborghini, Land Rover en Mclaren. Maar er zijn nog veel meer merken. Lees dus verder en controleer of het merk van jouw geliefde auto ertussen staat.

Upgrade jouw exclusieve auto met een uniek audiosysteem

Aston Martin

Audi

Bentley

Bugatti 

BMW

Ferrari

Jaguar

Lamborghini 

Land Rover

Lotus

Maserati

Mclaren 

Mercedes-Benz

Porsche

Rolls Royce 

Hoe wij te werk gaan

Vind je het prettig om te weten wat je kunt verwachten wanneer je interesse hebt in een Clanck soundsysteem? Dat kunnen we begrijpen. Daarom delen we graag welke stappen we doorlopen wanneer we het unieke geluid gaan realiseren in jouw exclusieve auto.

 1. Interesse
  Heb je interesse in een Clanck soundsysteem? Natuurlijk wil je eerst het geluid ervaren voordat we aan de slag gaan. Neem dus contact met ons op zodat we een luistersessie kunnen plannen. 

 2. Luistersessie
  Tijd voor de luistersessie. We nemen je mee in de wereld van Clanck, geven een rondleiding door de montageruimte en sluiten af met de demo in de Porsche 911, Taycan of Cayenne. We matchen n.a.v. het formaat van jouw auto de Porsche voor de luistersessie. Zo krijg je de juiste impressie van het geluid.

 3. Afspraak plannen
  De volgende stap is een afspraak inplannen waarin we je ideale sound bespreken en afstemmen. Niets zo persoonlijk als een geluidsbeleving, vinden wij dan. 

 4. Soundsysteem upgrade
  Je geliefde auto wordt geüpgraded met het Clanck soundsysteem! Tijdens deze upgrade kun je gebruik maken van een leenauto. Geen zorgen: je auto staat altijd in onze beveiligde werkplaats.

 5. Vieren in de afleverruimte
  Daar is hij dan: je auto met integratie van het unieke Clanck soundsysteem! Om dit te vieren, maken we hier graag een mooi moment van in onze speciaal ingerichte afleverruimte.


AUDIO

Een superieur geluidsysteem voor
nieuwe of gebruikte auto's.
Dit is waar Clanck voor staat

Door onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling en montage van audio voor voertuigen kan Clanck de hoge verwachtingen van geweldig geluid waarmaken. We innoveren continu zodat we altijd het maximale rendement uit de beschikbare techniek halen. Hiervoor werken we samen met partijen die hun tijd ver vooruit zijn en dezelfde hoge eisen stellen als wijzelf.


 IK HEB INTERESSE


Impressie

Waar je bij Clanck op kunt rekenen

Zorgeloze garantie

We hebben jarenlange expertise en ervaring met het creëren van audiosystemen. Hierdoor zijn we een van de weinigen bij wie je terecht kunt voor unieke soundsystemen in jouw exclusieve auto, waarbij de garantie blijft bestaan. Je krijgt twee jaar garantie op jouw Clanck audiosysteem en je fabrieksgarantie blijft gewaarborgd. Clanck is dus kwaliteit met een extra zekerheid!

Naadloze integratie

Voor het Clanck premium soundsysteem maken we gebruik van bestaande bekabeling en aansluitingen, waardoor jouw exclusieve auto in originele staat blijft. We vermijden onomkeerbare aanpassingen en behouden zo alle bestaande functionaliteiten volledig.

Succesvolle technologie

Onze succesvolle technologie, zorgvuldig samengesteld, geeft ons volledige controle over het geluid en de bijbehorende instellingen. Hiermee stemmen we het geluid af tot in de kleinste details, aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur.

Onzichtbaar weggewerkt

Jouw auto is met zorg ontworpen, en het interieur is wellicht een doorslaggevende reden geweest voor je keuze. Ons Clanck premium audiosysteem wordt onzichtbaar geïntegreerd, zodat het interieur zijn elegantie behoudt.

Professionele montage

Professionele montage is essentieel. Daarom wordt dit uitgevoerd door uitsluitend gekwalificeerde en gediplomeerde vaktechnici. Onze gespecialiseerde expertise garandeert een duurzame en professionele upgrade van het audiosysteem in jouw exclusieve auto.


Neem contact met ons op

Wil je de unieke sound van Clanck in het echt ervaren? Neem dan contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug om een luistersessie te plannen. Heb je nog andere vragen? Geen probleem, deze beantwoorden we graag. 

Je kunt ook bellen naar +31 (0) 85 0290 006 of stuur een e-mail naar info@clanck.com.

Contact opnemen