Porsche audio upgrade

Een unieke geluidsbeleving voor jou en je Porsche

Door onze unieke samenstelling van technologieën, creëren we met Clanck een geluidsbeleving die je niet eerder hebt ervaren. Een klassiek orkest, elektronisch festival of optreden van jouw favoriete artiest: met Clanck bevind je je middenin de muziek.

 Kies jouw porsche

Boxster/Cayman 


De Porsche Boxster/Cayman/718 is een compacte sportwagen vanwege het design en de grootte van de auto. De sound van de muziek is daarom ook intiemer, intenser en iedere toon is waarneembaar. Precies zoals deze auto rijdt.

Lees meer

911


Ook de Porsche 911 is vanwege zijn ontwerp en formaat een echte sportwagen. Dat geldt ook voor de muziekbeleving in deze auto: intiem, intens, en elk detail is waarneembaar.

Lees meer

Taycan 


De Porsche Taycan is niet zomaar een elektrische auto. Het design is futuristisch en straalt kracht uit. Ons unieke audiosysteem zorgt voor een ongekend heldere en krachtige geluidsweergave die perfect past bij het karakter en design van de Taycan.

Lees meer

Panamera 


De Porsche Panamera is een elegante en sportieve auto. Door het design van de wagen, en het formaat met de vijf deuren, zorgt ons audiosysteem ervoor dat je de ultieme beleving hebt qua muziek.

Lees meer 

Macan 


Een dynamische krachtpatser op de weg, dat is de Porsche Macan. Net zoals het design en de omvang van deze sportieve wagen, is ook de audio van de muziek in de auto intiem, ruimtelijk en onthult ieder detail.

Lees meer 

Cayenne 


De Porsche Cayenne, een gedurfde krachtpatser op de weg. Het design en de imposante omvang van deze SUV creëren samen een ruimtelijke atmosfeer. Elke noot is intenser, elke nuance waarneembaar, precies zoals deze auto rijdt.

Lees meer 

Unieke sound, vakkundig samengesteld

Bij Clanck weten we heel goed wat we doen. Met onze jarenlange ervaring en liefde voor Porsches hebben we een geluidsbeleving ontwikkeld die je moet ervaren. Want dat is het hem nu net: muziek wil je ervaren. Je wil het voelen. 


Zie onze succesvolle technologie als een bezoek aan een restaurant met MICHELIN sterren. Wij, als MICHELIN chef, stellen een ervaring samen die onvergetelijk is. De perfecte balans vinden tussen de ingrediënten? Dat doen wij met het geluid. Wij hebben namelijk een manier gevonden om in Porches een unieke sound te creëren. Auto starten, muziek aan en genieten van de muziek tijdens jouw reis.


Persoonlijk advies voor jou en je Porsche

Iedere Porsche heeft een andere beleving. Qua look and feel, maar ook geluid. Ben je benieuwd naar welk audiosysteem bij jouw Porsche past? Geef dan je voertuigidentificatienummer (VIN) door in het contactformulier, dan komen wij met een gepast advies.

Neem contact op

ZORGELOZE GARANTIE

We hebben jarenlange expertise en ervaring met Porsche. Hierdoor zijn we een van de weinigen bij wie je terecht kunt voor een uniek audiosysteem in uw Porsche, waarbij de garantie blijft bestaan. Je krijgt twee jaar garantie op jouw Clanck audiosysteem en jouw Porsche fabrieksgarantie blijft gewaarborgd. Clanck is dus kwaliteit met een extra zekerheid!

NAADLOZE INTEGRATIE

We maken voor het Clanck premium audiosysteem gebruik van de bestaande bekabeling en aansluitingen. Zo blijft jouw Porsche in originele staat. We doen geen onherstelbare aanpassingen. Hiermee behoud je alle bestaande functionaliteiten volledig.

SUCCESVOLLE TECHNOLOGIE

We hebben met onze uniek samengestelde technologie volledige controle over het geluid en de instellingen hiervan. Zo stellen we het geluid af tot in de details, aangepast aan jouw wensen. ​

ONZICHTBAAR WEGGEWERKT

Jouw auto is met zorg ontworpen. Het interieur is waarschijnlijk een van de redenen dat je voor deze auto koos. We werken het Clanck audiosysteem onzichtbaar weg, zodat het interieur netjes behouden blijft.

ONZICHTBAAR  WEGGEWERKT 

De montage wordt uitgevoerd door uitsluitend gekwalificeerde en gediplomeerde vaktechnici. Onze specialistische expertise garandeert een duurzame en professionele upgrade van het audiosysteem in jouw Porsche.

MEER WETEN? 

Als we je nog niet overtuigd hebben, dan kan je altijd even contact met ons opnemen.