PORSCHE MACAN

Treffend vernoemd naar het Javaanse woord voor tijger. De Macan is de speelse en sportieve interpretatie van de succesvolle Cayenne. De auto ademt het Porsche DNA, terwijl u de ruimte en zitpositie heeft zoals in een luxe en ruime SUV. De binnenruimte leent zich daarmee perfect voor ons CLANCK Premium audiosysteem

 Meer informatie

CLANCK PREMIUM AUDIO

Meeslepende muziek begint bij de lage tonen en neemt u mee in een geweldige muzikale beleving. Clanck integreert haar versterkers en speakers naadloos in uw interieur. Hiermee verhogen we het volume en de dynamiek. De speakers stemmen we precies af op de akoestische eigenschappen van uw Porsche. Het resultaat is een natuurgetrouwe weergave zoals de muziek bedoeld is.

SUPERIEURE AUDIO VOOR UW PORSCHE MACAN

Ons superieure Clanck premium audiosysteem voor uw Porsche Macan is het resultaat van jarenlange ontwikkeling. Ieder component werd met zorg geselecteerd, om een harmonieus geluidsbeeld te creëren. Bovendien ontwikkelden we maatwerkoplossingen voor naadloze integratie, voor plaatsing zonder onherstelbare aanpassingen te hoeven doen aan uw auto.

Zuivere hoge tonen

Het zijn de hoge tonen die met details verrassen en zorgen voor opwinding. Onze hoogwaardige 20mm softdome tweeter garandeert met de krachtige neodymium magneet en aluminium koppelvolume een breder frequentiebereik.

Midwoofers in balans

Ervaar de krachtige kick uit drums en beat. We plaatsen in de deur een high-end midrange driver.

Stevige basspeakers

Diepe en doordringende bas om te voelen. De krachtige 20cm basluidsprekers hebben een Finite Element Analyse (FEA) geoptimaliseerde conus-geometrie. Ze creëren Triple Wave-surround voor optimale prestaties onder alle omstandigheden. Deze basspeakers krijgen een met aluminium ringen verstevigde constructie om de speaker volledig tot zijn recht te laten komen. 

Zwaardere subwoofer
De zwaardere subwoofer garandeert een mooi diep laag geluid zoals u dat kent uit de bioscoop. 

Krachtige versterker

Compact en tegelijkertijd de belangrijke dirigent van het Clanck premium audiosysteem voor uw Porsche. De full-range klasse D-techniek is krachtig, werkt efficiënt en rekent af met cross-over vervorming.


AKOESTISCH PERFECT

Uw Porsche heeft unieke akoestische eigenschappen. Tijdens een arbeidsintensief proces prepareren we uw voertuig zorgvuldig voor op een optimaal geluidsbeeld en maximaal rendement uit alle hoogwaardige elementen. De finishing touch creëren we door iedere Porsche akoestisch in te meten zodat u de beleving krijgt alsof u op de eerste rij in de concertzaal zit. Het is dit vakmanschap waarmee we ons bij Clanck onderscheiden van andere audiospecialisten.

Ervaar onze onovertroffen geluidsbeleving

Wij begrijpen dat uw Porsche veel voor u betekent. Het is meer dan zomaar een voertuig en daar hoort een onovertroffen geluidsbeleving bij. Wij behandelen uw Porsche daarom met grote zorg zoals u dat van een betrokken audiospecialist mag verwachten.

Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk luistersessie bij een van onze locaties. De locaties kunt u vinden op de contactpagina.

ZORGELOZE 

GARANTIE

Door onze jarenlange expertise en ervaring met Porsche krijgt u twee jaar garantie op uw Clanck audiosysteem en blijft uw Porsche fabrieksgarantie gewaarborgd. Clanck is kwaliteit met een extra zekerheid!

NAADLOZE INTEGRATIE

We maken voor het Clanck premium audiosysteem gebruik van de bestaande bekabeling en aansluitingen, zo blijft uw Porsche in originele staat. We doen geen onherstelbare aanpassingen, zodat alle bestaande functionaliteiten volledig behouden blijven.

PROFESSIONELE MONTAGE

De montage wordt uitgevoerd door uitsluitend gekwalificeerde en gediplomeerde vaktechnici. Onze specialistische expertise garanderen een duurzame en professionele upgrade van het audiosysteem in uw Porsche.

ONZICHTBAAR
WEGGEWERKT

Uw auto is met zorg ontworpen. Het interieur is waarschijnlijk een van de redenen dat u voor deze auto koos. We werken het Clanck premium audiosysteem onzichtbaar weg, zodat dit interieur netjes behouden blijft.