UW PORSCHE

Velen ontwikkelen voor Porsche, wij ontwikkelen voor u. 

Zonder compromissen.

Toewijding, passie en innovatie hebben ertoe geleid dat we in staat zijn een superieure geluidsbeleving te creëren. Deze beleving hebben we ook ontwikkelt voor uw Porsche.

 Kies uw porsche

Ervaar onze onovertroffen geluidsbeleving

Wij begrijpen dat uw Porsche veel voor u betekent. Het is meer dan zomaar een voertuig en daar hoort een onovertroffen geluidsbeleving bij. Wij behandelen uw Porsche daarom met grote zorg zoals u dat van een betrokken audiospecialist mag verwachten.

Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk luistersessie bij een van onze locaties. De locaties kunt u vinden op de contactpagina.

ZORGELOZE 

GARANTIE

Door onze jarenlange expertise en ervaring met Porsche krijgt u twee jaar garantie op uw Clanck audiosysteem en blijft uw Porsche fabrieksgarantie gewaarborgd. Clanck is kwaliteit met een extra zekerheid!

NAADLOZE INTEGRATIE

We maken voor het Clanck premium audiosysteem gebruik van de bestaande bekabeling en aansluitingen, zo blijft uw Porsche in originele staat. We doen geen onherstelbare aanpassingen, zodat alle bestaande functionaliteiten volledig behouden blijven.

PROFESSIONELE MONTAGE

De montage wordt uitgevoerd door uitsluitend gekwalificeerde en gediplomeerde vaktechnici. Onze specialistische expertise garanderen een duurzame en professionele upgrade van het audiosysteem in uw Porsche.

ONZICHTBAAR
WEGGEWERKT

Uw auto is met zorg ontworpen. Het interieur is waarschijnlijk een van de redenen dat u voor deze auto koos. We werken het Clanck premium audiosysteem onzichtbaar weg, zodat dit interieur netjes behouden blijft.